FAQs

Frequently Asked Questions

3DServiceZeeland is anders dan het gemiddelde bedrijf.  Bij ons gaan we tot het uiterste voor de klant. Wij zullen mee denken met uw projecten en zelf waar mogelijk is geld besparen voor u. Naast de goede service die wij bieden zullen wij u helpen bij het maken van keuzes van materiaal. U vertelt waarvoor het gebruikt wordt en wij zullen kijken welk materiaal het beste past bij uw project. Hiernaast zijn wij ook nog meer bezig met het milieu, We zijn op dit moment aan het kijken of wij een recycle proces op kunnen zetten voor het maken van eigen filament met dopjes bijvoorbeeld.  

Doordat wij vaste leveranciers hebben en hun materiaal tot het beste hebben getest. Weten wij precies wat goed is voor welk project. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Is de kwaliteit van een print niet goed? Dan zal u deze niet ontvangen zonder overleg.

Ja, wij produceren graag voor uw bedrijf. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen via: dennis@3dservicezeeland.nl

Doordat wij tot het uiterste gaan voor de klant komen we samen tot uw product. Wij wisselen tijdens het proces "Indien u dit heeft aangegeven" foto's/video en screenshots uit met u over uw product. Naast dat wij iets extra's doen voor de klant kijken wij ook niet naar onze eigen portemonnee maar naar die van de klant. Zien wij een optie hoe het goedkoper kan? Dan zullen wij u dit netjes aangeven. Let wel op: Goedkoper is niet altijd beter!

Op dit moment zijn wij bezig met een project "FilaCycle" Met dat project gaan wij kijken of het mogelijk is plastic ophaal punten te maken. En met het ingeleverde plastic te kijken of we Filament kunnen maken wat wij zullen verkopen en zullen gebruiken bij onze eigen productie. Ja u hoort het goed. Wij willen ook ons eigen filament gaan produceren. Hiermee kunnen wij u het beste filament leveren en daardoor ook de beste kwaliteit.